10 Mayıs 2009

Pislik ve kötü niyetli miso


Aslında kontrollü biriyimdir. Genelde yani. Hani kızsam bile öyle anında tepki vermemeye, biraz iç takımları soğutmaya gayret ederim. Eski ve yaralayıcı tecrübeler işte; insan eğitimi böyle bir şey a dostlar. Evrimi mevrimi.

Ama ilk defa, yani uzundur ilk defa, gerçekten de bu kadar kuvvetli bir şekilde, birine şöyle ağzımı doldurarak GER-Rİ-ZE-KA-LI demek istiyorum. (Çift “r” vurgusuna dikkat; böyle deyince çok daha doyum verici oluyor). Çünkü gerizekalı bence. Ve son derece de içten pazarlıklı. Ve konuşurken insanın yüzüne bakmıyor. Ve... Ve...

Biraz daha yazarsam ayıp sınırını aşıcam (yuh, daha aşacak bi şey kaldı mı misocin? heheh) Ayıp ediyor olabilirim. Olmaya da bilirim (Türkçe bu). Ama bu insanın bizden biri olması beni çok yaralıyor. Hocalardan biri bu yahu! Sosyal veya politik zekası bir yana, mesleki bilgisi bile allaha emanet. Nasıl alındı bu geçen sene ya! Nasssıılll?

Az kaldı misocino (böyleler çıkınca kendimi bi seviyorum, bi seviyorum anlatamam; misocino da şımartma şeysi), sabret, yalnızca 4-5 hafta daha aynı odada olacaksınız. Sonra bitiyor.

marruu pıhhhh

3 yorum:

şule dedi ki...

ah miso, ben böyle durumlarda hayalimde uçan tekme savururum bu tur insanlara. kus gibi hafiflemis hissederim sonra. dene bak, belki ise yarar :)

miso dedi ki...

Şulecim,
Denedim, kesmedi. Ben çakmak istiyorum ama; ne dersin ? :))

marruuu

Adsız dedi ki...

adamım blog şiddet ve deyiminle mal'lık dolu.enazından kendisini mal olarak ifade eden biri var-barışık bir tip;)

izdivaççılarda blog yazaroldu ya ç,v,s, çımış sanal alemin.buna bide kadınsal çekememezlik dedikoduculuklar eklenince,yuh yane

ingant