1 Eylül 2009

Aciyooo


Uzundur ertelediğim şeyi yaptım ve bugün gidip mememdeki ufak şeyi aldırdım. Gerçi patolojiye gönderildi parça, ama öyle bir korku filan yok. İyi bu iyi, filan dedi doktor almadan önce, alırken ve aldıktan sonra. Gayet güven verici bence; patoloji sonucuna bile gerek yok. Kıro miso.

Hamileyken başlamıştı, şimdi Ilgaz 8 yaşını bitirdi. Yuh! Ama ben iyi bir şey olduğunu biliyordum. (Miso=mübarek müneccim)

Gözümün önüne bir perde çekildi ve lokal anesteziyle yapıldı. Ben de doktorların konuştuğu her şeyi dinledim. (Benim bir işim de bu, biliyorsunuz). Doktorlardan biri Amerika’ya gidecekmiş iş görüşmesine. Heyecanlı ama çaktırmamaya çalışıyor. Öbürü daha deneyimli, gideceği yere önceden gitmiş. Her yerde göl olan bir yermiş. Hatta insanların arka bahçelerinde kendi gölleri varmış filan. Ama yerin adını anlayamadım. Hafif şiddetli yusuf yüzünden olabilir. Neyse, daha çömez olana alışveriş merkezleriyle ilgili altın değerinde tavsiyeler verdi.

Lokal anestezi yapılırken acıdı, çünkü oralar zaten çok hassas ve artık biliyorum ki acıma potansiyeli daha yüksek. Ve acıdı. Ben de hafif bağırdım. Meyoovvv filan gibi bir ses çıkardım. Ama işler bitince özür diledim. Sonra çıktım ve bir farkettim ki çamaşırımı kullanamıyorum. Bir memem sargılı, diğeri alabildiğine özgür... Ne yapayım, çıktım. Malum, mevsim dönüyor, alerjiler hafiften hortladı, hapşuruklar arttı. Ben her hapşurukta malum arkadaşlara destek atarak ilerliyorum. Enteresan bir görüntü oldu sonuçta. Komik de geldi; kendimi oralarını buralarını yoklayan adamlara benzettim. Ama muhtemelen ben daha enteresan ve fantazik bir görüntü çizdim. Allahtan hastaydım; sargılar ve pansuman belliydi. (İffetli miso, valla)

Sonuç: İyi çıkacak, biliyorum.

Ve şu anda cidden ağrım var ama geçecek. Bunu da biliyorum.

marruu

18 yorum:

Ebru dedi ki...

Umarım sonuçlarınız iyi çıkar çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim.

EKMEKÇİKIZ dedi ki...

Canım Misom,
Geçmişler olsun, en kısa zamanda iyi sonuç gelsin, acıyooo'ların çabuk bitsin.
Öpüyorum.
:))

Elif Derviş dedi ki...

e pes yahu misocum burdan öğreniyoruz :( insan söylemez mi, gelir tutardım ben memeni...ayy pardon burası kamuya açık alandı di mi... töööbeee ehehehe


ni zaman görüşcez, özledim :(

zeynep dedi ki...

Sevgili Miso,

Geçmişler olsun. Tabii ki iyi huylu o şey. Biraz uff yapıp geçti. De, yine de 8 yıl bekletmen çılgınlık be. Neyse...

tavsan dedi ki...

iyi cikacak iyi cikacak (ki kotu bile ciksa almislar iste, muhim olan kismi o; gitti ve bitti). hapsirirkenki goruntunu okurken (nasil laf ama goruntu okumak) aklima Avrupa Yakasi'ndaki Makbule geldi:)) ehehehe:) ne guzel boyle bir olayla bile gulduren birseyler yasayabilmen, yasatabilmen;) gecmis olsun.

cenebaz dedi ki...

Geçmiş olsun. İyi çıkacak inşallah.

şule dedi ki...

canim miso gecmis olsun cok cok. ve evet, iyi cikacak :)

uykucu dedi ki...

geçmişler olsun umarım sonuç iyi çıkar ağrı kesici kullan ağroyordur tabiki(ablamda aynı durumlardan geçti iyi bilirim gece böğürmüştü:)
aslında hep özgür gezseler niye bu sıcaklarda bile cendereye sokuyoruz ki:)tadını çıkart!!!

uzay dedi ki...

severim misom
mırrrr

elektra dedi ki...

anaaaam:( geçecek tabii, geçecek. hiçbir şeycikler olamayacak. gelmiş geçmiş osun...

Asortik Krep dedi ki...

Haber aldığın gibi bizi de haberdar edersin artık..

Tabiat Ana dedi ki...

geçmiş olsun misocum

Lapis lazuli dedi ki...

Gecmis olsun Miso'cum...

miso dedi ki...

Geçti geçti çok şükür:)

Patoloji tertemiz, yaşasın misomis:)

Çok teşekkür ederim. Sevin beni sevin; pek iyi geldi:))

marruu

Adsız dedi ki...

Ay, cok gecmis olsun!!!!!!!!!!!

elifsavas.com/blog

firdevs dedi ki...

sonuclarin temiz cikmasina cok sevindim :)

miso dedi ki...

elif ve firdevs çok teşekkür ederim :)

elif, niye adsız diye çıktı ismin? bir terslik mi var?

marruu

evinkedisi dedi ki...

Bak buna ikinci sıpayı doğurmanı önerebilirdim, valla bende de acıyan bir şey vardı, kontrolde temiz çıkmıştı ama bebekle gitti bitti. Canım Maru'm bir daha geçmiş olsun. Köşemin delisine de buradan kondurma yapayım, neden gelinmiyor bakim benim oralara, hıııı kızdım :)