15 Kasım 2009

A l e s sonrası


Pazar. Akşam. A le s bitti. Kütüphanedeyken daha iyi skorlar yapıyordum. Sonucu göreceğiz artık.

Klasik Pazar-Pazartesi-Salı yemeklerini yaptım. Kulağımda Hatırla Sevgili’nin müzikleri. Sona doğru bir kadeh rakı koydum kendime. Bol buzlu, az sulu. Yanına da bir bardak soğuk su. Başım ağrımasın sonra diye.

Şimdi ışıklar kapalı. Sadece aspiratörün ışığı açık. Mutfak sandalyesinde oturuyorum. Yemekler hazır. Beyleri çağırmak kaldı bir tek. “Seni Seviyorum”u başa alıyorum. Belki yirminciye. Akordeon çalabiliyor olmayı diliyorum. Ya da kendimi birinin kollarına atıp bu muhteşem müzikte vals yapıyor olmayı. Dönmeyi, dönmeyi...

Rakımdan bir yudum alıyorum. Hiç bitmeyecek, hiç kavuşamayacağım özlemlerimi düşünüyorum. Kulağımda “Seni Seviyorum.”

Rakım bitti.
Ağlamıycam.
Açıklayamam.

marruu

3 yorum:

elektra dedi ki...

bugün bir öğretmen arkadaşımın programını boşalttım sabah dersleri için. ales'im var dedi dün, emrin olur gülüm dedim:) sonra da aklımın kıyıcığından ' aaaa, miso da girecekti buna ' fısıltısı geçti. dün yani, seni andım ve iyi şansalardiledim sana tüm kalbimle. sevgiler...

Tabiat Ana dedi ki...

ağlama...:(

miso dedi ki...

Sevgili Tabiat Ana,
Böyle gelip gidiyorlar bana. Yani aslında mutsuz biri değilim, ama işte bu yazıyı yazarken en derin hüzünlere sürüklenip ağlıyorum cidden. Sonra da utanıyorum :S İyiyim ama şimdi. Dur bakalım, cinler tekrar ne zaman gelecek :))

Elektracım,
Elim böğrümde bekliyorum sonucu. İki hafta bitti. KPDS üç haftada açıklanmıştı. Belki bu da öyle olur; o zaman hafta sonu gibi öğreniriz. Teşekkür ederim aklının kıyıcığına da hepsine de :)

marruu