3 Mart 2007

Sürpriz

Dün Burcu geldi.

Gelişinden önce sarhoş gibi gezdim diyebilirim. Perşembe gecesi on kere uyanılan, her dalışta tanıdık, tanımadık karakterlerle kavgalar edilen, birilerinden/bir şeylerden kaçılan, insanın ruhuna/bedenine yük uykulardan uyudum. Cuma günü dersten sonra gelişleri kesinleşen Burcu’yu beklemek için annemlere gittiğimde benden daha gergin, bir gece önce neredeyse hiç uyumadığı için çok daha perişan bir anne buldum.

Geldiğinde ise ev doldu. Her şey eridi gitti. O kadar özlemişiz ki anlatamam. Durup durup sarılıp öpüştük. Durup durup birbirimizi kucakladık.

Tabi Burcu Ilgaz’ı deli gibi özlemiş. Ilgaz da aylardır biriken nazlanma, şımarma, eziyet etme porsiyonlarının Burcu’nun hesabına düşen kısımlarının her birini dün gece eteğine döktü. Beyefendi uyuduğunda Burcu sarhoş gibiydi.

Gece oturup konuşuruz diyorduk ama kuzenler geldi, pek bir şey yapamadık. Sonra da yorgunluktan sızdık zaten.

Bugün annem, ben ve Burcu kudurmuşlar gibi alışveriş yapacağız; Burcucuğumun giyecek hiç bir şeyi kalmamış. Ilgaz ihalesi de babaya kaldı. Biz 3 kadın hep çok eğlenmişizdir, çok gülmüşüzdür alışveriş sırasında. Umarım bugün de güzel geçer.

Yarın gidiyor zaten.

Sil baştan.

7 yorum:

weiss und schwarz dedi ki...

gözünüz aydın, keyifli bi hafta sonu olcak desenize ;)

Elif Derviş dedi ki...

Canım çok sevindim :) Tadını çıkar ...ben de rüyamda seni görmüştüm, bu yüzden miymiş acaba? :))

Andy_Dufresne dedi ki...

Çooooook sevindim , benden çok selam selam söyleyin Burcu'ya. Nihayet ideal alışveriş partnerleri bulundu demek ! bi gün size katılsam da öğrensem bişeyler, çünkü son Anka-mall vukuatımdan sonra çok mahçup oldum size :)) Bu arada lütfen Allah rızası için ( bakın neler diyorum, anlayın durum ne kadar vahim ! ) biri bana bu "hiç bişeyi kalmamak" lafını bir izah edermi ?? elbiseleriniz eriyomu yaaaa ??? ya da bunların bizim bilmediğimiz kullan at modelleri mi var ? Ablamda böyle, ağzına kadar dolu dolaba bakıp " hiç bişeyim kalmamış " dediğinde aynı yere baktığımızdan şüpe ediyorum. Ayakkabı tutkusundan bahsetmiyorum bile, çünkü ona hiç bir ergin erkek beyninin idrak gücü yetmez, en iyisi susmak :)) İyi alışverişler :)

Elif Derviş dedi ki...

Dufresne bu alışveriş konusunda ben de erkek doğmalıymışım sanırım :)) Dediğin şeyler o kadar yakınki bana :)İki tişört(mümkünse siyah) iki kot bi de spor ayakabı daha ne isterim :))

Adsız dedi ki...

Ah gözün aydın Misocum,Burcu gelmiş ha.Neden ben prensesimi özledim şimdi bilmiyorum ve neden burnum sızlıyor şuan?
:(
T.

miso dedi ki...

Burcu geldi :)
Burcu gitti :(

Çok çabuk oldu ama hepimize iyi geldi. Güle güle gitsin, huzurlu olsun. Bir güzel de dertleştik. Kocaları gömüp beraber fosilleşme kararımız vardı, iyice pekiştirdik :)

Sevgiler
miso

Elif Derviş dedi ki...

Yazık be kocalara :) Onları da alın yanınıza :))