8 Ocak 2008

Soğuk, soğukkk


Amann, bir soğuk, bir kar-buz! Perşembe akşamı eve dönerken- dönmeye çalışırken, arabanın kıçını oraya buraya savurup vücuda yayılan adrenalinden sarhoş olmuşken... dedim ki, eh be Ankara kışı, hoşgeldin. Daha kar yağarken dondu, her yer cam oldu.

Cuma gecesi dışarı çıkmak vardı planlarda. Evin beyi arkadaşlarıyla çıktı, ben de birilerini kandırıp bir Kızılay’a gideyim, biraz kitap bakayım, bir şeyler yiyip içeyim istiyordum. Hiç gözüm yemedi. Oğlanı uyuttum, Chicago’yu koydum. Catherine Zeta Jones, çırpı bacak olduğundan hiç haberim olmayan Reneé Zellweger ve iyice uyuzu çıkmış, hiç bir karizması kalmamış Richard Gere ile başbaşa iki saat geçirdim. Yani müzikal olayı bir noktadan sonra çok açmıyor sanırım beni, ama danslar muhteşemdi. Beğendik, beğendik, iyi oldu. Evde herkes yattıktan sonra (ki bu o gece 9.30’a tekabül etti) sakin sakin film izlemek iyi geldi.

Kar yağması güzel ama beraberinde belli bir kıstırılmışlık duygusu da getiriyor. Araba olayı başlı başına bir stres zaten. Neyse, kazasız belasız gidip geliyoruz okula çok şükür. Oğlan vır vır vır hiç durmadan konuşuyor. Çok buzlu yerlerde oğlum bir sus diyorum, orayı atlattıktan sonra konuşmaya devam.

Kış güzel, ev sıcak, ruh hali dingin. Gelecek hafta Cuma da dersler kesiliyor. Mmm, pek keyifliyim bu aralar.

marruu

8 yorum:

Öykücü dedi ki...

Maşallah:)Keyifli olduğun hemen anlaşılıyor.Hüzün de sevinç de kelimelerin arasına sızıyor sanırım:)

Vır vır konuşmasına bayıldım.Ayıptır söylemesi ben de pek gevezeyimdir de:))

Sevgiler..

Adsız dedi ki...

kazasız belasız pek keyifli bir kış geçirilmesi dileği ile desem nasıl olur acaba ?

EKMEKÇİKIZ dedi ki...

Chicago'yu çağırdın anlaşılan,
bu gece de televizyonda oynuyor.:))

Tatilde daha çok keyifli günler dilerim.
:)

Elif Derviş dedi ki...

aaa ben çok sevmiştim chicago'yu, çok da gülmüştüm...ama ben müzikal severim zaten, ondan herhalde :)

elektra dedi ki...

chicago bir,moulın rouge iki, bayılmıştım, ben müzikal severim:) ekmekçikız'ın dediği gibi dün sonlarına rastladım kanal 1'de. yatacaktım tam, oturdum kaldım.

bir de, oh , hafif bir miso iyi gelmiş sana. öperim:)

kedi dedi ki...

Bak şimdi düzelmişsin işte:)

miso dedi ki...

Sevgili Öykücü,
Evet, keyifliyim. İyi de geldi. Keyif keyifi besliyor galiba aslında :) Gevezeliğe gelince... Ya bir öğretmen olarak ben de ciddi boyutlarda gevezeyimdir. Ama Ilgaz'ınki... Bu ayrı bir şey kardeşim. İnanılır gibi değil.

Sevgili Diagonel,
En güzel dileklerden biri oldu bu, teşekkürler. Ben zaten kaza yapmaktan değil, kaza fikrinden korkuyorum. Buyur, bir başka arıza daha :))

Sevgili ekmekçikız,
Öyle mi oldu dersin? Başka filmlere de sesleneyim o zaman. Evet, tatil için de çok keyifli anlar beklentisindeyim. Geeel, geeell :)

Delicim,
Ben de sevdim, ama konu biraz şişirdi zaman zaman. Hadi hadi, dansedin, şarkı söyleyin diyesim geldi. (ya bir de, bugün ben senin lafını mı kestim dakka başı? Amma özlemişim ha)

Elektracım,
Moulin Rouge'u seyredemedim bir türlü. Oradaki paşaya da ayrı bayılırım. (Biterim ve hatta) Tatilde seyredebilirim umarım. Bir de, evet, oh, hafifledim cidden. Yaramazlık yapasım bile var :) Ben de öperim.

Sevgili bio,
Evet, düzeldim. Marruu marruu oldum :) İyiyim, iyiyim, teşekkür ederim.

marruu

Elif Derviş dedi ki...

yok yahu ne laf kesmesi, bi kere biz ne zaman bir araya gelsek benim çene tavan yapar bilmiyor musun, ılgaz bey vırvırvır ise biz de carcarcar'ız heralde di mi :) muck