25 Mart 2008

Teşekkürler

Herkese çok teşekkür ederim. Bu tür şeyler başıma geldiğinde paylaşmak en iyi ilaç oluyor bana. Bu bağlamda blogum ciddi anlamda bir kurtarıcı. Okulda da süzülmüş yüzümü görenlere anlattım zaten Fıstık'ın ve dolayısıyla bizim başımıza gelen bu korkunç olayı. Paylaşmak iyi geldi. Şimdi ise daha iyiyim. Ama haddinden daha uzun sürmüş ateşli bir hastalığın nekahatinde gibi hissediyorum kendimi. Ağzımda buruk bir tat var; o kadar gerçek ki ciddi anlamda canım yanıyor. İyileşeceğimi biliyorum, ama zamana ihtiyacım var.

Yeni bir kedi aldık. Pazar günü. Sokak kedisi yine. Kalça çıkığı ameliyatı geçirmiş, hala yampiri yampiri yürüyen 2.5 aylık sarı bir kedi. Teselli olur sanmıştım ama o kadar korkak ki iki gündür saklandığı yerden çıkmıyor. Halbuki kucağıma sokulsa, motoru açsa, ben kafasını öperken bana kafa atsa...

Mimlenmişim ve çok da önemli bir konuda. Yani katkımı asla esirgemeyeceğim bir konuda. En kısa zamanda yazacağım, söz. Bir süre sonra ama... Lütfen.

marruu

8 yorum:

gaykedi dedi ki...

miso hadi koymadıysan isim bulalım ürkek pisiciğe hep beraber :)

kecilerin cobani dedi ki...

misocuum, misocumm...
neler gelmis basina ben yokken. cok suclu hissettim kendimi, ihmalkarliktan ceza verdim kendime.
gunde 1 saat (entertainment) kotam var isyerinde. artik hepsini bloglara ayiricam oyle de bi karar aldim.
fistigin huzurla uyusun, serefsiz hirsiz ettigini bulsun, basiniz sagolsun.

evinkedisi dedi ki...

Miso :(

Bir enerji bloglara bakmaya çalışıyorum. Bütün yazıları okudum bir gelişte ve çok üzüldüm. Ne olmuş olabilir? Nasıl olur, hiç anlamadım :( İnşallah bu sarman yerini alır, zaman lazım, haklısın.

Başınız sağolsun :(

elektra dedi ki...

canım miso, yeni kedi gurrrluyordur artık eminim:)

Emre KORLU dedi ki...

bu arada adı da konmuş..sarman çok yaşasın:)diğerinin yerini tutamasa bile çok yaşasın.. sevgili miso

uykucu dedi ki...

misom başınız sağolsun. yaram deşildi benimde kedim kaybolmuştu hala sokakta kedi görsem incelerim omu diye kendime pek gelemedim !her içtiğimde ağlarım kedimde kedim diye,gerçi yenisi bayağı bir teselli olabilir zamanla onada şans ver onun içinde herşey yeni.ve aldığım karar ;hayvanlara fazla bağlanma(hatta mümkünse eve alma) onlar insan gibi değil ömürleri çok az sonunda çok üzülüyorsun .ben uyguluyorum sanada tavsiye ederim..

ati dedi ki...

yeni kedin bulabileceği en iyi sahiplerden birini bulmuş. fıstık kadar mutlu bi ömür sürer umarım

asliberry dedi ki...

Misoooo, canım, bir süre sonra gelir kucuna. Yıpratma kendini olur mu? Gay Kedi'nin dediği doğru, haydi isim bulalım.