13 Şubat 2007

Müüjdeee

Bir süre önce bir öğrenciyle ilgili bir yazı yazmıştım. Sınav sırasında cevaplarını optik kağıda geçirmeyi unuttuğundan, sınıftaki hocanın çemkirmelerinden filan bahsetmiştim. Bugün geçen dönemki öğrencilerimden bir mail aldım. O öğrenci geçmiş. Hem de yetmişin üzerinde bir notla.

Şimdi eğri oturup doğru konuşalım. Eğer bir kişi bir dili üniversitede ve/veya daha sonraki yaşlarında öğreniyorsa, ve bu kişi ODTÜ'nün Proficiency sınavı gibi gerçekten zor bir sınavdan yetmişin üzerinde not alıyorsa, o kişiyi cevaplarını şu veya bu sebeple optik forma geçirmedi diye ikinci sınava girmekten mahrum etmek en büyük kalpsizlik ve haksızlık olurdu. Sanırım proficiency ekibi bunun sorumluluğunu alamadı. (Gidip teşekkür etmek istedim adamlara ama pek de mesafeliler)

Mailden sonra havaya uçtum.

Neşe doldu bu insan.
Bu miso.
İnsanımsı.
(Terliksi)
(Fazla sevindim, saçmalamaya başladım)

10 yorum:

Elif Derviş dedi ki...

Çok sevindim :) Kızın sevincini ise tahmin bile edemiyorum. Çok dua etmiştir sana herhalde, yakında çıkıp gelirse elinde çiçekle şaşırma :))

Andy_Dufresne dedi ki...

çok iyi haber gerçekten, kızın bölümünü biliyosanız söyleyin, gidip bulayım da bize up-town da bira ısmarlasın, hemde büyük :) eğer ayıp olur diyosanız şöyle yapalım, sizin birayıda ben içiyim, nasıl fikir? :)

miso dedi ki...

elifcim inan ben de çok sevindim. yazının sonunda da sağa sola çarpmaya başladım dikkat edersen:) biz böyleyiz işte şekerim ya. Seviniyorum böyle olduğumuza da...

Dufresne evladım,
nooluyo? ne birası? gel ben sana ısmarlarım bira mira. yok yok, sen ısmarlarsın diye seni kandırıp sonra hesabı ben ödeyip seni sinir ederim. hehe

Elif Derviş dedi ki...

ben de gelip o cipsli salatadan yiyebilir miyim annneeee :))

uykucu dedi ki...

nooolur benimde hocam ol...bu arada yazlık terlik mi yoksa kışlık mı?heh heh

Andy_Dufresne dedi ki...

Zaten sizin yüzünüzden Leman Cafe deki itibarım, bana ancak yeten üç kuruşluk karizmam yerle bir oldu. Garsonlar hesabı getiriken alaycı bir gülümseme ile bana bakıp hesabı size uzatıyolar, ama bilmiyolarki sizin ne inatçı olduğunuzu :))) Bundan sonra değişik taktikler geliştirmek niyetindeyim, ilk uygulama için sizden haber bekliyorum :) Çok fırsatçı gördüm kendimi :)

weiss und schwarz dedi ki...

mrb, demek ki öğrencisini seven, kollayen
, onun adına sevinen hocalar da varmış. İyi kalpl miso demek istiyorum izninizle ;)

miso dedi ki...

elifcim, cipsli salata yiyelim cidden, hem de cuma günü. ben de genel kurula biralı gideyim. hüsnüye de bir öpücük kondururum artık. (annneee)

dufresnecim, senin karizmanı sarsacak bir şey bilmiyorum ben. Cool insan seni :)

figencim, hiç farketmez, her tür terlik olur :)

weiss und schwarz, köşenin delisi de ben de öğrencilerimizi çok seviyoruz gerçekten de. Hatta bazen biraz fazla sevip endişeleniyoruz bile diyebilirim. iltifatına da çok teşekkür ederim.
sevinçli miso

Adsız dedi ki...

Süper!
Biz bile marak içindeydik ki,senin bu haberi aldığındaki sevincini tahmin edebiliyoruz.

T.

K.D.S.T.M
Kucak Dolusu Sevgiler Terliksi Miso.Ehiiiii

miso dedi ki...

Sevgili T,
Evet cidden çok sevindim. Bir de çok değiştim tabi. Terliksi olmak da ayrı bir konformuş sanırım:)